Hiking op het schiereiland van Bozburun

Deze wandelvakantie is een 10-daags programma, we zullen 6 dagen rond Marmaris wandelen. Zo ziet ons wandelprogramma rond Marmaris eruit:

Dag 1: Transfer van de luchthaven van Dalaman of Bodrum naar uw hotel en de rest van de dag ter vrije besteding. Turkije Wandelen rond Marmaris

Dag 2: Na het ontbijt wordt u opgehaald bij uw accommodatie en vandaag wandelen we een deel van het Carian-pad bij Balikasiran, Prachtig uitzicht bij de kust Natuurlijk zullen we voldoende remmen om fantastische foto’s te maken die we kunnen zien wilde zwijnen en ezels op ons wandelpad vandaag.

Dag 3: Na het ontbijt word je opgehaald bij je accommodatie en onze chauffeur zet ons af in Emecik. Vandaag wandelen we ook langs de kust en door de bossen bij Emecik en Alavara. Alavara heeft een oude kasteelruïne en een prachtige baai, veel jaren geleden gebruikt als haven. Tijdens de proef van vandaag zullen we water hebben dat uit de bergbronnen komt om onze flessen met water te vullen. Aan het einde van deze wandeldag zal de chauffeur je terugbrengen naar je accommodatie.

Dag 4: Een rustdag om voor jezelf te besteden om te gaan winkelen of sightseeing of mee te doen aan een boottocht, dus geen wandelen vandaag.

 Dag 5: Na het ontbijt haalt de chauffeur je op bij je accommodatie en brengt ons naar Turgut, wat beroemd is om zijn mooie watervallen en enkele ruïnes van een oude stad. We wandelen naar de watervallen en na dit parcour brengt de chauffeur je terug naar uw accommodatie.

Dag 6: Na het ontbijt haalt de chauffeur je op bij je accommodatie en brengt ons naar het startpunt vanaf vandaag Burgaz Datca. Vandaag wandelen we in palaia knidos, de eerste oude stad van Knidos en vanaf hier lopen we naar het dorp Kizlan waar we enkele oude windmolens zullen zien. Een dag om prachtige foto’s te maken aan zee, bij de windmolens en in het dorp. De chauffeur haalt ons op van Kizlan en brengt ons naar de wijngaard voor een lekkere wijnproeverij voordat hij je terugbrengt naar je accommodatie in Datca. Dus vanmorgen brengen we al onze bagage bij ons in de buurt en wisselen we van hotel

Dag 7: Na het ontbijt de chauffeur haalt je op bij je accommodatie en brengt ons naar het dorp Hizirsah. Vanaf hier wandelen we een deel van het karische pad door een ydillisch landschap tijdens onze wandeling van vandaag zullen we een oude kerk bezoeken en wat Turkse thee drinken in een tuin van een zijdewerkplaats, de eigenaresse daar maakt zijden sjaals en mooie halskettingen ( te koop).We eindigen onze dag in Eski Datca. Een klein dorpje dat bekend staat om het café waar een populaire Turkse schrijver zijn boeken Can Yucel schreef. Eski Datca is een klein toeristisch dorp ( Turken komen hier graag) en heeft een heerlijk ijsverkooppunt waar ze zelfgemaakte ijsjes van geitenmelk verkopen. Onze chauffeur haalt ons op in Eski Datca en brengt u terug naar uw accommodatie in Datca

Dag 8: Na het ontbijt haalt de chauffeur u op bij uw accommodatie en brengt ons naar Mesudiye. We wandelen van Hayitbuku naar Ovabuku naar Palamutbuku. 3 plaatsen in 1 dag met een kristal heldere zee aan ons zijde . We zullen vandaag veel olijfbomen en amandelbomen en prachtige stranden zien. De chauffeur haalt ons op van Palamutbuku en brengt u terug naar uw accommodatie in Datca.

Dag 9: Een rustdag zodat u Datca kunt ontdekken en daar kunt genieten van amandelkoffie of naar de tweede oude stad Knidos kunt gaan.

Dag 10: uitchecken en de chauffeur brengt je terug naar de luchthaven van Dalaman of Bodrum

Hiking the carian trail at Bodrubet
Gereme
Hiking the ancient kings roads on the Carian trail